Jobba med hundar

Hunddagis är ett bra koncept som ger både fysiskt och psykiskt välbefinnande. Vår målsättning är att ge både tvåbenta och fyrbenta en lugn och harmonisk tillvaro.

På Ulricehamns hunddagis Trim och Klipp kan vi erbjuda sex platser för personer med beslut enligt LSS. Syftet med den här dagliga verksamheten är bland annat att stärka sin självkänsla genom att arbeta med djur.

Lillemor Tapper och hennes personal arbetar mycket med kontinuitet för att deltagare och hundar ska få en trygg tillvaro. När man arbetar med hundar får man lära sig att ta ansvar och samarbeta i team.

På hunddagis har man arbetsuppgifter som:

Bakgrund

Lillemor Tapper startade Ulricehamns hunddagis Trim och Klipp år 2007. Året efter utvecklade hon och Primacura idén om att hunddagiset också ska fungera som en god daglig verksamhet. Lillemor har gått många utbildningar bl.a. hundmassage, hundinstruktör och hundtrimmare. Hon har arbetat som personlig assistent och ledsagare i många år. Hunddagiset ligger i en lokal som är väl anpassad till hundar och personal. Öppet måndag till fredag.

Kontakta oss

Lillemor Tapper
tel: 070-252 23 57
info@primacura.se

Hitta hit

Ulricehamns hunddagis Trim och Klipp
Höjdgatan 26
523 35 Ulricehamn
Visa på karta