Primacura

27 maj 2020

Lediga jobb: Fristad

  • Omfattning: Deltid
  • Anställningsform: Behovs- eller timanställning
  • Kommun: Borås

Till Fristad söker vi en glad, lugn och sympatisk kvinna som ser jobbet som personlig assistent på längre sikt. Vår kund är en medelålders kvinna, som behöver stöd i hemmet med sedvanliga uppgifter. Det förekommer även dagsutflykter i tjänsten, så körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Katt finns i hemmet.

Du bör vara lugn, omtänksam, lyhörd och våga ta initiativ som person. I vissa perioder kan det vara ett lugnare tempo, vilket Du som assistent bör kunna handskas med på bästa sätt. Detta är en behovsanställning på ca. 50-75% som kan leda till en tillsvidare anställning. Arbetstiderna är kl. 9-22 fördelat måndag-söndag.

Har Du goda referenser från tidigare arbete inom omsorgen så är det meriterande. Ytterligare meriterande är om du har utbildning som personlig assistent eller USK. Detta är dock inget krav då personkemin är av största vikt.

Skicka ditt CV och personliga brev till lonnberg@primacura.ss