Primacura

27 maj 2020

Lediga jobb: Ulricehamn

  • Omfattning: Deltid (75%)
  • Varaktighet: 3–6 månader
  • Anställningsform: Vikariat
  • Kommun: Ulricehamn

Till Ulricehamn söker vi en glad och sympatisk kvinna 35+ med tidigare erfarenhet inom vård och omsorg. Du bör ha egenskaper såsom ordningsam, pålitlig och positiv, samt kunna ta egna initiativ.

Vår kund är en härlig man på 30+ som är rullstolsburen och behöver stöd i hemmet med sedvanliga uppgifter så som personlig hygien, matlagning och städning. Det är fördelaktigt om du precis som vår kund, har lätt till skratt, delar intresset för djur och natur, musik eller fotografering. Du bör inte vara päls allergiker, då katt finns i hemmet.

Vi ser gärna att du kan börja som timanställd omgående. I mitten av juli går anställningen över till ett vikariat på 75% som sträcker sig som kortast till november 2020, med möjlighet till förlängning. Du kommer arbeta på ett rullande schema ca 2-4 pass/vecka (måndag-söndag) kl. 10-21.

Har Du goda referenser från tidigare arbete inom omsorgen så är det meriterande. Ytterligare meriterande är om du har utbildning som personlig assistent eller USK. Detta är dock inget krav då personkemin är av största vikt.

Skicka ditt CV och personliga brev till lonnberg@primacura.se