Primacura

27 maj 2020

Primacura söker sommarvikarier personliga assistenter

KOMMUN: BORÅS och ANGRÄNSANDE KOMMUNER
YRKE: PERSONLIG ASSISTENT
LÖN: Fast månads- vecko- eller timlön

Primacura söker dig med god empatisk förmåga och initiativförmåga. Andra viktiga egenskaper som värderas högt hos dig som vill jobba som personlig assistent är punktlighet, ansvarstagande och anpassningsförmåga. Då vi har många kunder med olika fritidsintressen som vi försöker att matcha med de sökande är det bra om du beskriver vad du tycker om att göra på din fritid. Det är också bra om du talar om vilka tider Du kan arbeta eller om du har några speciella önskemål gällande arbetstider. Då flera av våra Kunder har personlig assistans dygnet runt så är detta viktigt. En klar fördel för dig som söker är om du har B-körkort och tillgång till bil. Det är inget krav med gör att dina chanser till arbete ökar.

Skicka ditt CV och personliga brev till: ansokan@primacura.se

Då vi har ett antal hörselnedsatta kunder som även behöver hjälp med teckentolkning ser vi gärna att ni ansöker om sommarjobb hos oss.