Ring oss!
033-128 129
Ring oss!

Personlig Assistans

Primacura är ett tryggt val med lång erfarenhet som stor anordnare av personlig assistans och arbetsgivare i Borås/Sjuhärad. Vi är och vill vara en stark lokal aktör med ett upptagningsområde på 10 mils radie runt Borås. Att vara koncentrerade i ett område ser vi som en stor fördel för våra kunder och medarbetare, då tillgänglighet och samordningsvinster ger ökad kvalitet och trygghet.

Primacura har i huvudsak kunder i Kinna, Ulricehamn, Alingsås, Lerum, Göteborg, Falköping, Vårgårda, Svenljunga, Bollebygd, Falkenberg och Varberg. Vi erbjuder naturligtvis våra tjänster utanför detta upptagningsområde också. Huvudsaken är att det är en bra lösning för dig som kund.

Att vara kund i Primacura innebär att du har en personlig uppdragschef som ansvarar för ditt uppdrag, din personal, arbetsmiljö, rekrytering, semesterplanering med mera, och inte minst att ditt assistansbehov blir uppfyllt.

Detta får du som kund:

  1. Du får en personlig uppdragschef som du kan vända dig till i alla lägen.
  2. Vi sköter hela rekryterings­processen i samråd med dig och är lyhörda för dina önskemål.
  3. Vi ansvarar för din personal och bemanning.
  4. Vi sköter all administration, bl.a. löner, fakturering, ansökningar och har koll på att lagar följs.
  5. Du får delta i Primacuras personliga och gemensamma aktiviteter.
  6. Vi möjliggör att du känner trygghet och kan leva ditt liv!

Att ha assistans och personal anställd innebär en mängd lagar och regler att förhålla sig till, som vi självklart beaktar. Primacura har tillstånd från IVO (Inspektionen för Vård och Omsorg) att bedriva verksamhet. Vi är anslutna till Vårdföretagarna, Almega och Svenskt Näringsliv och har kollektivavtal. Du som kund eller anställd ska alltid känna dig trygg i att vi bevakar såväl de lagar och de rättigheter som gäller.

Handskakning

Bli kund

Vi hjälper dig att utforma din personliga assistans efter dina förutsättningar och behov. Arbetet med den personliga assistansen ska inte behöva uppta hela din vardag – du ska kunna leva ditt liv!

Bli kund →

Sök jobb.

Bli personlig assistent

Att arbeta som personlig assistent är att ha ett meningsfullt arbete där du använder din personlighet som ett av verktygen för uppgifterna. Du behöver ha empati och respekt för den du arbetar för. Arbetet kan variera mycket från dag till dag.

Sök jobb →

Rådgivning

Juridisk rådgivning

Vi hjälper dig med det juridiska kring din personliga assistans. Det kostar ingenting. Till exempel kan du få hjälp och stöd i ansökningsprocesserna. Du kan få hjälp att förstå beslut och stöd om du måste överklaga.

Juridisk rådgivning →

För dig som är anställd

Information relaterat till personlig assistans

Skriv till Primacura personlig assistans