Att vara hundskötare på daglig verksamhet

Hundskötare från Prima Hund med hundar.

Prima Hund har plats för 15 deltagare.
Deltagare på Prima Hund kallas för Hundskötare.

Som hundskötare hos oss får du arbeta med hundar, ett viktigt jobb där du följer rutiner och överenskommelser. Givetvis med stöd och hjälp av handledarna!
Du tränar på att ta eget ansvar och så långt det är möjligt strävar vi efter att det ska likna en verklig anställning.

Att förmedla hundkunskap till våra hundskötare är mycket viktigt. Du får hjälp att bli kunnig och stolt i din yrkesroll som hundskötare. För att börja som hundskötare hos oss krävs inga förkunskaper. Det räcker att du tycker om hundar.

Hundarna är alltid ärliga och ser dig som du är!

Arbetsdagarna på hunddagis innehåller långa promenader, massor av frisk luft men också en del städning för att hålla vårt hunddagis hygieniskt och prydligt.

Vi håller även på med olika typer av pyssel, tillverkar hundleksaker och hundgodis. Vi har ett stort, fint kök där vi gärna bakar utefter säsong och behov.

Hundträning är roligt och utvecklande för både människor och hundar, det är en naturlig del av verksamheten både inne och utomhus.

Att få vara hundskötare betyder att du får vara den som ser till att hundarna har det bra. Vår erfarenhet är att det är ett fantastiskt sätt att utveckla sin medkänsla och sina sociala förmågor.

Mjuka pälsar, kloka ögon och varma hundhjärtan får du i stora mängder varje dag…

Vill du veta mer om hur det är att vara hundskötare på Prima Hund? Vill du besöka oss? Välkommen att höra av dig.

Mail: hunddagis@primacura.se
Telefon: 073-05 73 774